Daca cititi aceasta rubrica, inseamna ca sunteti interesati sa cumparati cel putin unul din produsele minunate expuse pe site-ul nostru. Ce ar trebui sa stiti:

NE DORIM SA FITI PE DEPLIN MULTUMITI ATUNCI CAND CUMPARATI PRODUSE DE LA NOI.

 

Suntem PRIMUL MAGAZIN ROMANESC CU APLICATIE Android si IOS din intreaga DIASPORA !!!

APLICATIA NOASTRA o puteti descarca GRATUIT pe:

ANDROID la: https://play.google.com/store/apps/details?id=magazinromaneschermannstadt.android.app

cat si pe

IPHONE (IOS) la: https://apps.apple.com/de/app/magazin-romanesc-hermannstadt/id1483026854


Toate produsele cumparate prin intermediul magazin-romanesc.de sunt in termen de valabilitate si respecta conditile de etichetare si de calitate impuse de lege.
Inainte de livrare se verifica fiecare produs pentru a nu trimite clientilor nostri produse care prezinta defecte. In situatia in care totusi unul din produsele comandate prezinta defect care nu a fost sesizat la control, acesta trebuie anuntat imediat, iar noi il vom schimba pe cheltuiala noastra.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura, murdarie, mirosuri de parfum sau de alta natura, ori deteriorare fizica in termen de 14 zile de la primire, fara sa platiti penalitati sau orice alta taxa si fara invocarea vreunui motiv.

Orice retur trebuie anuntat atat telefonic cat si in scris pe adresa de email: office@magazin-romanesc.de mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si produsele pe care doriti sa le returnati. Nu se iau in considerare cererile de retur daca nu au fost anuntate in prealabil telefonic si in scris. De asemenea nu acceptam primirea de coletele care nu au fost anuntate inainte.

Important: Coletele retur se trimit numai la urmatoarea adresa:
Delia Radulet
Magazin Romanesc "Hermannstadt"
Berliner Straße 16
33378 Rheda-Wiedenbrück
Deutschland


Kontakt:
E-Mail: office@magazin-romanesc.de


Adresa se mai gaseste si pe cutiile in care se livreaza coletele. Adresa de pe factura reprezinta sediul social al firmei si nu constituie punct de lucru. Trimiterea coletelor la o alta adresa decat cea indicata mai sus poate genera imposibilitatea primirii lui si implicit returnarea acestuia inapoi la expeditor. De asemenea trimiterea coletelor ce contin produse ce fac obiectul returnarii, se trimit exclusiv prin firme de curierat care au serviciul de livrare "door to door", adica de la adresa la adresa. Livrarea prin firme care nu includ servicii de livrare la adresa indicata ci prin ridicarea coletelor de la oficii postale si care implica deplasari de personal in acest sens face imposibila ridicarea acestora.

Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor , sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv serviciul de curierat rapid. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare (absenta petelor, mirosurilor de parfum sau de orice alta natura, semne de uzura, etc.) Magazinul Romanesc "Hermannstadt", va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului, sau inlocuirea lui cu altul imediat ce produsul a fost returnat. Returnarea banilor se face prin transfer bancar, la solicitarea in scris din partea persoanei care a realizat comanda online la urmatoarea adresa de email: office@magazin-romanesc.de . Foarte important: nu trimiteti colete cu plata ramburs a contravalorii unor produse returnate deoarece nu vor putea fi ridicate, ele fiind astfel refuzate. Nu putem plati colete fara a verifica continutul lor, numarul de produse returnate, starea lor, daca au fost cumparate din magazinul nostru, etc...

Nu returnati catre noi produse cumparate din alte magazine, chiar daca sunt la fel cu cele comercializate de site-ul www.magazin-romanesc.de . Acestea se returneaza daca legea permite catre magazinele de unde le-ati cumparat in baza bonului fiscal primit la cumparare.

Produsele care fac obiectul unui schimb se vor calcula tot timpul la valoarea platita de catre client. Cadourile ori promotiile afisate pe site se ofera numai pentru produsele cumparate, nu schimbate. De asemenea aceste promotii sau cadouri sunt oferite de firma noastra ca o rasplata si un semn de multumire pentru cumpararea de produse. Renuntarea la a cumpara acelele produse anuleaza motivarea noastra de a recompensa un fapt care nu mai exista si anume cumpararea, deci duce implicit la anularea acestor promotii sau cadouri.
Nu expediati coletele cu plata ramburs, acesta se va intoarce fara nici un fel de notificare ulterioara. Nu expediati produsul daca partial l-ati consumat sau l-ati deteriorat din vina dumneavoastra. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

 

    Magazin Romanesc Hermannstadt DHL          Magazin Romanesc Hermannstadt Paypal     Magazin Romanesc Hermannstadt Kreissparkasse

www.magazin-romanesc.de

Newsletter

Aboneaza-te la oferte si noutati.