produse romanesti, top produse romanesti, produse romanesti in strainatate

Ti-e dor de produsele romanesti ? Vrei sa te bucuri de produsele romanesti chiar daca te afli in strainatate ? Vezi aici care sunt produsele romanesti pe care le poti cumpara acum pe magazinul romanesc online.

produse romanesti, top produse romanesti, produse romanesti in strainatate

 

Ce top produse romanesti poti savura daca trimiti comanda ta online ?

Dintre produsele romanesti pe care le poti comanda acum online si pe care DELUMANI le poate livra acasa la tine iti recomandam:

 

 kaizer afumat, produse romanesti, top produse romanesti, magazin romanesc

"Carnea imparatului" sau Kaiserfleisch (in germana) este poate cea mai buna bucata de carne si provine din flancurile porcului situate in zona peiptului si a coastelor.

Acest kaizer este unul dintre cele mai apreciate mezeluri traditionale ardelenesti si se poate consuma ca atare, sub forma de mezel feliat subtire, prajit sau se poate prepara la diferite ciorbe traditionale romanesti.

 

carnati de porc afumati, carnati romanesti , produse romanesti, magazin romanesc

Un produs traditional romanesc numai bun de pus in tigaie sau pe gratar.

 

coaste afumate, mezeluri romanesti, produse romanesti, magazin romanesc

Fie ca vrei sa gatesti o ciorba cu coaste afumate, tocana cu coaste afumate, fasole cu coaste afumate, varza la cuptor, acest minunat produs iti va satisface mereu pofta.

 

sorici, sorici romanesti, sorici de porc, sorici parlit, soric, produse romanesti, magazin romanesc

Aminteste-ti de gustul de altadata savurand aceasta specialitate traditionala romaneasca. Vei gasi garantat gustul copilariei in acest soric moale si parlit dupa o reteta autohtona. 

 

icre, salata de icre, icre negro, icre romanesti, produse romanesti, magazin romanesc

Nu e nevoie de o ocazie speciala in ziua de zi cu zi a romanului pentru ca el sa se bucure de o salata de icre, o salata de vinete sau o salata de boeuf. Salata de icre este un aperitiv traditional si delicios. Se serveste pe paine de preferat alaturi de rosii, masline si lamaie.

 

pate de porc bucegi, pate, produse romanesti, magazin-romanesc

Apreciata in egala masura de intreaga familie, o gustare cu pate Bucegi este una dintre micile bucurii ale zilei in orice familie. Pate Bucegi este lider detasat in categoria pateului de ficat si este apreciat de consumatorii romani pentru gustul sau inconfundabil si raportul excelent calitate - pret.

 

branza de burduf, branza, burduf, produse romanesti, magazin romanesc

Poftiți de încercați Brânza de burduf Covalact de Țară ! Este o brânză frământată, naturală, ce are gustul bun, ușor picant, specific acestui tip de brânză tradițională românească.

 

varza murata pentru sarmale, varza, varza murata, sarmale, produse romanesti, magazin romanesc

Pofta pe niste sarmale romanesti cu mamaliguta si smantana ? Sarmalutele traditionale nu trebuie sa lipseasca de pe masa la sarbatori sau la zilele onomastice.

 

pufuleti, pufuleti romanesti, pufuleti gusto, produse romanesti, magazin romanesc

Adu-ti aminte de gustul copilariei si savureaza Pufuletii Gusto de altadata.

 

eugenia, eugenia original, eugenia dobrogea, dulciuri romanesti, produse romanesti, biscuiti romanesti, magazin romanesc

Eugenia de la Dobrogea. Biscuiții originali cu muuuuultă cremă atât de bună de cacao!
Gustul autentic al copilăriei, pentru copilul mic din fiecare om.

 

malai, malai boromir, mamaliga, faina de malai, produse romanesti, magazin romanesc

Cu mălaiul Boromir pregătești cea mai bună mămăligă. 

 

zacusca, zacusca de vinete, zacusca de fasole, zacusca de ciuperci, zacusca romaneasca, produse romanesti, magazin romanesc

O zacusca traditionala naturala si foarte gustoasa. Pusa pe paine si savurata impreuna cu cei dragi. Un produs autentic romanesc.

 

cozonac, cozonac boromir, cozonac cu nuca, cozonac cu rahat, cozonac romanesc, cozonaci, cozonaci romanesti

Cozonacul Boromir cu cremă de nucă și cacao este preparat dintr-un aluat moale și aromat, obținut în urma unui proces de dospire naturală cu maia. Astfel că după un lung proces de preparare, din cuptoarele Boromir ies cei mai buni cozonaci pufoși, cu o crustă rumenă și cu o umplutură savuroasă de nuci și cremă fină de cacao. Textura crunchy a miezului de nucă conferă un gust minunat cozonacilor tradiționali, iar crema catifelată de cacao desăvârșește acest deliciu cu savoarea sa intensă. Colecția de cozonaci tradiționali Boromir îți pune la dispoziție cele mai gustoase bunătăți dulci pe care să le împarți cu cei dragi.

 

telemea, telemea de vaca, telemea hochland, telemea romaneasca, produse romanesti, magazin romanesc

Pentru o masa copioasa nu uitati acest produs romanesc delicios. O adevarata bucurie atunci cand ai aceasta telemea pe masa.

 

Alte produse romanesti savurate cu drag de clientii online sunt: slanina, toba, muschiul tiganesc, pieptul afumat, rahatul, pufarinele, mierea de albine, fasolea batuta, mustarul romanesc, muraturile, cascavalul afumat, branza topita si multe altele.

Produsele romanesti ne umplu viata si papilele gustative cu gustul bun de acasa, ele de potolesc putin din dorul fata de meleagurile natale si parca de fiecare data cand le consumam ne alina sufletul si ne apropie de locurile copilariei.

Iti plac produsele romanesti si vrei sa te bucuri cu cei dragi in jurul mesei acasa la tine ? Trimite comanda ta online si DELUMANI o va livra in cel mai scurt timp.

Livram la temperatura controlata in urmatoarele tari:

Austria, Belgia, Cehia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Monaco, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia si Ungaria

Bucura-te de produsele romanesti oferite de magazinul romanesc online, profita de livrarea gratuita la comenzile online peste 100 € (DE) sau 120 € (EU) si alege acum una din categoriile de produse cu care doresti sa iti potolesti dorul de casa:
BurdufCarnatiCoaste afumateKaizer afumatMalaiProduse romanestiSoriciTelemeaZacusc