Magazin romanesc online Luxemburg

Bun venit pe magazinul romanesc online www.delumani.com !

Esti roman si locuiesti in Luxemburg ? Ti-e dor de produsele romanesti ? Acum poti comanda online specialitati romanesti. Noi iti potolim dorul de casa.

DELUMANI se bucura de peste 2300 review-uri pe Trustpilot din partea clientilor multumiti de produsele si serviciiile primite.

Livram rapid la tine acasa. Produsele romanesti sunt mereu proaspete si coletele beneficiaza de impachetare si livrare premium. Toate comenzile sunt impachetate manual de catre angajatii magazinului online.

Savureaza bunatatile romanesti si trimite acum comanda ta online !

 Comanda ta o poti trimite foarte simplu si rapid online pe www.delumani.com

sau si mai simplu, instalati Aplicatia noastra:

- APLICATIA ANDROID
- APLICATIA IOS

Procesarea comenzii tale online dureaza intre 3-5 zile iar livrarea propriu-zisa dureaza intre 1-2 zile.

Transportul si impachetarea sunt gratuite la comenzile de peste 120 €, iar la comenzile mai mici de aceasta suma costa 9.99 €.

Comanda ta online poate fi urmarita live astfel incat vei stii mereu in timp util unde se afla produsele tale.

Livrraea produselor din categoria mezeluri, mici, peste sau lactate se face la temperatura controlata in cutii / pungi termoizolante cu elementi de racire performanti. Toate mezelurile sunt vacumate pentru a garanta o prospetime optima, produsele fiind protejate pe tot parcursul transportului.

magazin romanesc online luxemburg

Pe magazinul romanesc online platile sunt securizate si daca nu aveti Card de Credit, Paypal, Klarna sau Sofort puteti achita produsele dorite si prin transfer bancar. 

DELUMANI doreste sa devina partenerul de incredere al tuturor romanilor din strainatate cu dor de produsele noastre romanesti. Selectarea produselor cat si a firmelor partenere, producatori, curieri, etc., se face individual, cu mare atentie pentru ca clientii sa beneficieze de produse si servicii de cea mai inalta calitate.

Pe DELUMANI gasesti:

 

Sa ai pofta si sa te bucuri de produsele noastre traditionale romanesti !

Iti multumim pentru comanda !

 

Magazin Romanesc Online Luxemburg

E-Mail: info@delumani.com

www.delumani.com