Daca citesti aceste randuri permite-mi (ma repet) in primul rand sa te felicit ca inca mai ai flacara sau dorinta cunoasterii in tine, draga cititorule.

DA ! Felicitari ca inca mai cauti cartea scrisa in limba noastra dulce si frumoasa: limba romana ! 

carti romanesti

Si in al doilea rand, permite-mi sa iti multumesc, in numele magazinului DELUMANI si in numele intregii industrii a cartii romanesti (edituri, scriitori, toti celor care pun mana si fac tiparirea cartilor inca posibila), da, permite-mi sa iti multumesc ca doar datorita tie celui care cumperi cartile romanesti, aceasta industrie exista !

Din dragostea de carte, de limba romana, din dor de tara si din dragoste si dor pentru frumos, a luat nastere si acest proiect al magazinului romanesc online DELUMANI (pana in 2022 "Magazinul romanesc Hermannstadt") de a promova cartile romanesti in randul romanilor aflati in strainatate. 

Fie ca doresti: carti pentru copii, carti romanesti de dragoste, carti romanesti pentru adolescenti, vechi, contemporane, belestristica, dezvoltare personala, istorie, nutritie, sanatate, arta, arhitectura, design, dictionare, enciclopedii, carti politiste, filosofie, religie, gastronomie, poezie, cultura generala, biografie, memorii, business si economie, cariera, comunicare, educatie financiara, carti de colorat pentru copii, fantasy, thriller, aventura, noutati; fie ca doresti sa cumperi carti de la editura: Trei, Curtea Veche, Polirom, Aramis, Paralela 45, Humanitas, Nemira; fie ca locuiesti in Austria, Belgia, Cehia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Monaco, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia si Ungaria, la noi pe www.delumani.com vei gasi cartea ta preferata.

Printre preferintele romanilor din strainatate amintim aici:

Suntem bucurosi sa iti recomandam si alti autori de renume printre care amintim pe:  Allan Pease , Barbara Pease, Brian Tracy, Marie Forleo, Zig Ziglar, Dinah Jefferies, Octavian Paler, Dalai Lama, Esther Perel, Eckhart Tolle, Frank Herbert, Anne Girard, Sven Hassel, Rodica Ojog-Brasoveanu, Petre Ispirescu, Ion Creanga, Rudyard Kipling, Jill Tomlinson, Natasha Lester, Julie King , Joanna Faber, Richard Haass, Garabet Ibraileanu, Ion Agarbiceanu, Liviu Rebreanu, Ion Luca Caragiale si lista continua.

Cartile sunt o valoare de nemasurat pentru noi, ele deschid orizonturi, alimenteaza imaginatia, alinta sufletul, ofera o placere inconfundabila, sunt izvor de intelepciune si frumusete si chiar si cu riscul de a va oferi ceva ce deja stiai, permite-mi sa enumar aici cateva din beneficiile care vin din cititul cartilor:

  • ele sporesc inteligenta
  • maresc capacitatea de focalizare si atentia 
  • cartile imbunatatesc memoria
  • cartile dezvolta gandirea analitica
  • cititul creste bagajul de cunostinte si cultura generala
  • cartile imbogatesc vocabularul
  • cartile reduc stresul cotidian
  • cartile ne fac mai buni
  • cartile ne ajuta sa vedem lucrurile si din alte puncte de vedere
  • cartile au un efect calmant
  • nu in ultimul rand sunt o distractie ieftina 

Desigur nu am putea termina articolul fara sa amintim si cateva citate sau maxime celebre despre tema noastra:

  • Un cititor trăieşte o mie de vieţi. Cel ce nu citeşte trăieşte una singură. – George Martin
  • Un copil care citeşte va fi un adult care gândeşte. – Sasha Salmina
  • Cel ce nu citeşte nu are niciun avantaj asupra celui care nu ştie să citească. – Mark Twain
  • Sunt atât de multe moduri în care îi poţi lărgi universul copilului tău. Dragostea pentru cărţi e unul dintre ele. – Jaqueline Kennedy
  • O casa fara carti este aidoma unei camere fara ferestre. – Heinrich Mann

Iti multumesc ca ne-ai citit articolul si hei uite aici in poza de mai jos un mic CADOU / stimulent pentru tine (nu mai spune mai departe si la prieteni si cunostinte) care cu siguranta te va ajuta sa iti mai imbogatesti biblioteca personala.

Nu uita sa recomanzi DELUMANI mai departe romanilor din jurul tau, distribuie-ne pe Facebook si apasa butonul "Trimite comanda". Glumesc ! Uita primele doua sfaturi, al treilea face toti banii ! 

carti romanesti livrare internationala in strainatate

Delia & Nicu Radulet - DELUMANI

 

Carti in limba romanaCarti romanestiCarti romanesti de dragosteCarti romanesti onlineCarti romanesti pentru copii