Esti roman si te afli in strainatate ? Ti-e dor de produsele romanesti ? 

Nicio problema ! Delumani te ajuta sa iti potolesti dorul de produsele romanesti de acasa.

produse romanesti livrare in strainatate

Cum comand produse romanesti in strainatate ?

Ei bine, FOARTE SIMPLU  ! Da, ai citit bine: "FOARTE SIMPLU"

Tot ce trebuie este sa intri pe magazinul romanesc www.delumani.com sau pe aplicatia DELUMANI pe ANDROID sau IOS, sa adaugi produsele dorite in cosul de cumparaturi, sa completezi datele de livrare si bine inteles sa platesti.

Deci ca sa recapitulam daca doresti produse romanesti livrate in strainatate urmeaza acesti 4 pasi:

  1. intra pe www.delumani.com
  2. adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi
  3. completeaza adresa de livrare
  4. plateste comanda online

Delumani livreaza produse romanesti in: Austria, Belgia, Cehia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Monaco, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia si Ungaria.

Timpul de livrare: 2-7 zile

Costul livrarii: GRATUIT (peste 100 € in Germania) sau (peste 120 € restul tarilor) respectiv 6,99 € in Germania sau 9,99 €.

Da, ai citit bine din nou ! Livram GRATUIT daca comanda ta depaseste suma de 100 € sau 120 € !

Iar daca nu doresti sa comanzi asa de multe produse, nicio problema, pentru doar costul a doua sau trei cafele la Starbucks (6,99 € sau 9,99 €) iti livram oricare produs romanesc dorit atata timp cat comanda ta este de minim 40 € (avem si noi costuri de acoperit). Carcotasii stiu ca nu se pot abtine dar tare ar mai savura si ei un mic la gratar sau ar musca dintr-o Eugenie sau un Baton Rom de ciocolata.

Mai multe detalii pe Pagina de intrebari frecvente aici: FAQ

 

Cat dureaza exact livrarea produselor romanesti in strainatate ?

Din momentul trimiterii comenzii tale pe www.delumani.com sau pe aplicatia DELUMANI, magazinul online are nevoie pentru livrarea produselor de:

  • 2-5 zile procesare comenzii +
  • 1-2 zile livrarea propriu zisa 

Asadar de cand trimiti comanda ta online pana cand primesti produsele acasa poti calcula undeva intre 3-7 zile. 

Aici gasesti Politica de transport

 

Ce conditii trebuie sa indeplinesc daca locuiesc in strainatate si doresc sa imi fie livrate produse romanesti acasa ?

Oricine se poate bucura de produsele romanesti livrate la domiciliu ! 

Da ! Ai citit din nou bine: poti si tu sa savurezi produsele romanesti oriunde te afli in strainatate. 

Trebuie sa ma inregistrez ? Trebuie cont ?

Pe www.delumani.com nu este nevoie de cont de inregistrare ! Poti comanda produse romanesti fara sa te inregistrezi. Desigur clientii care se inregistreaza pe magazinul online sau pe aplicatia mobila pot beneficia de anumite avantaje: vizualizare istoric comenzi, promotii, oferte, stiri, lansari de produse noi, etc.

Te poti inregistra aici pe Pagina de inregistrare

 

Cum am garantia ca primesc produsele romanesti la domiciliu ?

Brandul Delumani este o afacere romaneasca de familie, a fost infiintat si este coordonat de doi ardeleni onesti, muncitori zicem noi, sot si sotie (Nicu si Delia) care promoveaza doua valori romanesti incontestabile: frica de Dumnezeu si cinstea pentru semeni. Si bine inteles: produsele romanesti in strainatate.

Iar daca asta nu te-a convins indeajuns, atunci intra pe renumitul portal de review-uri Trustpilot unde poti citi cele peste 2200 de review-uri pe care clienti ca tine le-au scris despre Delumani.

Si daca nici asta nu te-a convins ei bine iti dezvaluiesc un mic secret (te rog nu le zice si la carcotasi): pe www.delumani.com toate comenzile sub 500 € beneficiaza de MONEY BACK GUARANTEE !   

Pe romaneste: daca ai comandat sub 500 € si nu ai primit comanda, pachetul tau este asigurat si primesti suma platita inapoi.

 

Ce produse romanesti pot cumpara daca ma aflu in strainatate ?

Pe www.delumani.com incercam sa acoperim toate poftele celor care duc dorul produselor romanesti traditionale, poti cumpara de la pufuleti pana la ceaun de fonta, dela Vegeta la Spirtul Mona, halva, sarmale, bors, bicarbonat, ciorba de prisoare, ciorba de burta, cozonac, condimente, mici (mititei) romanesti, telemea, sorici, zacusca, kaizer, carnati, de la branzeturi si salamuri romanesti pana la joc Remi sau Sah si Table, de la carti romanesti pana la conserve si muraturi, dulciuri romanesti, icre si produse din peste, ceaiuri Fares, cosmetice de la Farmec, etc, etc.

Pe langa produsele marca proprie Delumani, printre cele mai renumite branduri pe care le vei gasi pe magazinul nostru online amintim: Boromir, Bucegi, Caroli, Cosmin, Cris-Tim, Dr. Oetker, Elit, Fares, Farmec, Hochland, Marcel, Negro, Olympia, Pan Food, Scandia, etc.

 

 Este tranzactia sigura pe www.delumani.com ?

Pe www.delumani.com toate platile sunt securizate cu HTTPS ( “ Hypertext Transfer Protocol Secure”) care iti protejeaza informatiile tale online prin cele 3 parti ale securitatii: integritate, autentificare si criptare. 

Magazinul romanesc online nu stocheaza si nu are acces la informatiile tale financiare ! 

Pe romaneste: cumpara ca esti pe maini bune.

 

Cum am garantia produselor livrate ?

Pentru a imbunatatii experienta ta si pentru a pastra produsele cat mai proaspete si de o calitate cat mai buna, Delumani achizitioneaza majoritatea produselor romanesti direct de la producatorii de top din Romania iar aprovizionarea se face regulat astfel ca produsele se afla mereu in conditii optime pentru a fi livrate la domiciliul clientului.

 

Concluzie

Daca raspunsul este "DA" la urmatoarele intrebari:

  • esti roman si te afli in strainatate ?
  • ti-e dor de produsele romanesti ?
  • ai un telefon mobil sau un calculator cu conexiune la internet ?
  • se apropie o onomastica si vrei sa sarbatoresti romaneste ?
  • vine weekendul si vrei sa faci un mic la gratar ?
  • lucrezi mult, nu ai timp sa stai in trafic si vrei sa comanzi online ?
  • ti-e dor de o carte in limba romana ?
  • vrei sa faci un cadou romanesc unui prieten sau unei cunostinte ?
  • vrei sa sustii o afacere romaneasca in Europa ?

......, atunci intra acum pe www.delumani.com sau pe aplicatia DELUMANI pe Android sau iOS si trimite comanda ta oriunde te afli in strainatate

 

DelumaniMagazin online livrare internationalaMagazin online produse traditionale romanestiProduse romanesti livrare in strainatate