Companie

Pambac este povestea unui business românesc de succes, probată de-a lungul a peste 50 de ani de existența, în care societatea a trecut prin diverse etape de creștere și transformare.

Încă de la înființarea să, în anul 1968, Pambac a ales să ofere oamenilor, bucuria de a mânca produse sănătoase și gustoase, și de atunci și până în prezent, și-a respectat zilnic această promisiune.

Țelul firmei Pambac este de a deveni o firmă puternică, atât pe plan național cât și european. "Trebuie să țintim sus pentru ca planurile noastre să aibă dimensiunea aspirațiilor noastre, iar spiritul de entuziam și dedicare al echipei să fie la nivelul necesar atingerii acestor obiective."

Cu ajutorul unei echipe dedicate și profesioniste, a oamenilor care pun pasiune în ceea ce fac, firma Pambac menține standardele ridicate ale companiei, iar prin investiții planificate și susținute aceasta se afla într-o continuă dezvoltare și transformare.

Viziune

Pambac oferă oamenilor bucuria de a mânca sănătos și plăcerea gusturilor simple și naturale în fiecare zi.

Misiune

Pambac este o companie românească de tradiție, care din 1968, fabrică produse sănătoase și gustoase din cereale.

Prin produsele ei firma Pambac doreste să ofere zilnic fiecărui om, diversitate, gust și bucurie.

Pasiunea și responsabilitatea inspiră și caracterizează activitatea zilnică a tuturor oamenilor din organizație.

Curajul și dinamismul însuflețesc echipa Pambac, în alegerea optimistă a căilor de schimbare care conduc la creștere și performanță.

Onestitatea și transparența fata de consumatori, colaboratori și parteneri este alegerea fireasca pentru toate comunitățile în care Pambac isi  desfășoara activitatea.

Valori:

Tradiție
Pasiune
Curaj
Onestitate
Dinamism
Responsabilitate

Tehnologie

Înfiinţată în 1968, în Bacău, Pambac a devenit unul din cele mai cunoscute nume pe piaţa de morărit panificaţie și paste făinoase din România.

Cu o puternică tradiţie locală, a păstrat vie măiestria morarilor, adăugând în procesul de producţie utilaje moderne, de cel mai înalt nivel tehnologic.

= Totul, pentru ca românii să se bucure de produse sănătoase şi gustoase.

Mori moderne pentru măcinarea grâului și a porumbului

Pe platforma de la Mărgineni Bacău, Pambac a dezvoltat unul din cele mai mari centre de prelucare a cerealelor și tratament specific a făinurilor de grâu din România. Moara de grâu, pentru măcinarea grâului moale și a grâului dur este dotată cu tehnologie germană marca Bühler și are o capacitate de măcinare de 640t/zi. Printr-un sistem computerizat permite realizarea de amestecuri de făinuri conform cerințelor clienților sai. Moara de porumb este, de asemenea, dotată cu tehnologie Bühler și are o capacitate de măcinare de 100t/zi.

Secretul firmei Pambac constă în selectarea atentă a cerealelor, pornind de la recepție, continuând cu depozitarea în silozuri separate, în funcție de parametrii calitativi, dozarea controlată și pregătirea optimă pentru măcinare.

Măcinarea și cernerea făinurilor, procese realizate automat cu ajutorul unor tehnologii avansate unice în Romania, au ca rezultat formarea diferitelor sortimente de faină. Omogenizarea, cernerea de control , operații finale care se desfășoară în celule speciale, conduc la obținerea de făinuri de calitate controlată și constantă. Parametrii produsului, obținuți în urma procesului tehnologic, sunt garantați atât pe perioada depozitării cât și pe cea a transportului către clienți, prin controlul strict al timpului și temperaturii de depozitare, prin ingiena spațiului de depozitare și a mijloacelor de transport.

Paste Făinoase

Pambac produce numeroase sortimente de paste făinoase lungi, medii și scurte pe linii complet computerizate, utilizând tehnologie de ultimă generație, mărcile Buhler și Pavan – lideri mondiali în producția de utilaj tehnologic.

Uscarea pastelor la temperatură înaltă conferă produsului o calitate superioară ce influențează pozitiv comportamentul la fierbere, culoarea și gustul acestora.

Panificație

Pambac a investit în linii tehnologice complet automatizate și prin combinarea tehnologiilor moderne cu cele tradiționale, obține produse de calitate constantă, cu gust unic și valoare nutritivă ridicată.

Utilizând ca materie prima făină măcinată în moară proprie și ingrediente a căror calitate este atent urmărită încă de la recepție, produsele de panificație se fabrica în condiții de control strict al calității și siguranței alimentare, pe tot fluxul procesului de producție până la client.

Pambac imbină rețete tradiționale cu tehnologia modernă pentru a oferi clienților gustul inconfundabil al pâinii Pambac într-o varietate sortimentală care să satisfacă și cele mai exigente cerințe.

Distribuție

Pambac are si o rețea de distribuție care acoperă piața de produse de morărit și paste făinoase de pe întreg teritoriul României. Lucrează cu 55 de distribuitori locali, parteneri care au logistica necesară și capacitatea de a duce produsele în cele mai îndepărtate colțuri ale țării. Livrează de asemenea în marile rețele nașionale și internaționale de retail, alături de care a dezvoltat parteneriate solide pe mărcile Pambac și proiecte pe mărci private.

Produsele Pambac au depăși granițele țării și se găsesc acum în lanțuri de magazine din Italia, Spania, Germania, Croația, Marea Britanie, Olanda, Africa de Sud și continuă să se extinda, oferind partenerilor sai externi soluții personalizate în funcție de specificul piețelor.

FainaMacaroaneMalaiPambacPasteSpagheteTaitei